Engleska-Nemačka

PROMENE KVOTA - Nemci favoriti na Vembliju

> 14:11

Ovaj reprezentativni termin Englezi i Nemci će iskoristiti da odmere snage i saznaju ko u boljoj formi ulazi u godinu koja nam donosi Svetsko prvenstvo. Meč počinje u 21 čas a kvote kažu da su gosti bliži trijumfu.

Utakmica na Vembliju je svakako najzanimljiviji prijateljski susret dana a samim tim i meč koji će "generisati" najviše tiketa. Trenutno su kvote na strani gostujuće selekcije, pobeda Nemaca se plaća po stopi 1,98 i ta kvota je u padu dok kvota an Ebgleze raste i sada je sa 2,72 skočila na viskokih 3,67. Remi se najmanje kolebao, sa inicijalnih 3,25 skočio je na trenutnih 3,40. Statistika kaže i da je 9/10 kladioničara svoj novac uplatilo na Nemce.

Ove dve reprezentacije su u 2017. već odigrala jednu prijateljsku utakmicu, bilo je to u martu kada su u Dortmundu Nemci golom Podolskog pobedili sa 1-0. Nemci su u seriji od 19 reprezentativnih utakmica a poslednji poraz su doživeli od Francuske, golovima Grizmana Francuzi su na Evropskom prvenstvu pobedili rezultatom 2-0.

Udobno se smestite i odigrajte vaš tiket u najpovoljnijem trentku, planetwin365 grafikoni promena kvota, alatka za iskusne kladioničare koji pored instinkta prilikom odluke o izboru igre koriste i pomoć savremene tehnologije!

Još sporta:

Agasi siguran u srpskog asa: "Novak je rešio problem lakta jednom za svagda!"

Tajsonu zabranili ulazak u Čile!

As Čelsija odbio da igra za reprezentaciju Engleske!

Real ispustio Portugalca! "Đavoli" doveli "novog Ronalda"!