Elfsborg - Hamarbi

PROMENE KVOTA - Može li Hamarbi u gostima do pobede protiv Elfsborga

> 14:10

U 19 časova počinju i dve utakmice švedske prve lige, u jednoj nastupaju Jankopings i Haken a mi najavljujemo onu u kojoj se sastaju Elfsborg i Hamarbi.

Posle 14 odigranih kola Elfsborg i Hamarbi zauzimaju sedmu i osmu poziciju na tabeli. Elfsborg ima bod više, ukupno 22, dok njihov dananji rival ima bod manje. Elfsborg se popravlja kako liga odmiče i serijom utakmica bez poraza lagano hvata priključak sa gornjim delom tabele. Elfsborg pred svojim navijačima ima tri vezane pobede kojima je predhodio jedan od dva poraza na njihovom satdionu, onaj o Malmea kada je lider švedskog šampionata pobedio sa 2-1.

Gosti igraju promenljivo a gledajući planetwin365 grafikn promene vrednost kvota za ovaj meč vidimo da su kladioničari bili prilično neodlučni po pitanju njihove forme pa je kvota na "dvojku" dosta oscilirala. Sa početnih 4,50 kvota je pala na 3,88 a onda doživela oporavak do trenutne vrednosti od 4,17. Tu opciju je odigralo 18% kladioničara koji su do sada uvrstili ovaj meč na svoj tiket. U slučaju trijumfa domaćeg sastava isplata je po kvoti 1,83.

Vi se opredelite da li je bolje juriti senzaciju i dobru kvotu ili se odlučiti za ipak izvesniji ishod, što je u ovom slučaju svakako pobeda Elfsborga.

Još sporta:

Zvezda našla novog golmana u Crnoj Gori! Tražen je, a branio je sjajno protiv Partizana!

BOMBA PRELAZNOG ROKA! Taman smo mislili da je Milan stao, ali 'rosoneri' dovode zvezdu Reala!

Nova ATP lista nakon Vimbldona! Novak drastično smanjio zaostatak za Marejem!

Srpska NBA specijlanost! Dodavanje bez gledanja, ovaj put u režiji Zagorca! (VIDEO)