AIK-Norčeping

PROMENE KVOTA - Kvote za derbi švedske lige drže svoju vrednost

> 01:20

AIK i Norčeping su trenutno četvrtoplasirana i drugoplasirana ekipa na tabeli i njihov međusobni duel nosi epitet derbija kola u Švedskoj.

Vodeći Malme je odmakao Norčepingu zahvaljujući uzastopnim porazima ekipe koja danas od 17:30 ide na noge AIK-u. Malme ima 34 boda, sedam više od Norčepinga a osam od Siriusa dok AIK uz utakmicu manje ima 25 bodova.

Norčeping je definitivno u krizi i ne igra kao na početku šanpionata kada je pobeđivao u seriji tako da ne čudi opredeljenje kladioničara da igraju na AIK.  Njih 76% je po trenutnoj kvoti 2,10 igralo na pobedu AIK-a. Kvota na pobedu Norčepinga je 3,50 ali neka vas ne ponese euforija, budite oprezni kod visine uloga ako se odlučite za neku tako rizičnu varijantu. Remi ima istu vrednost kao i trenutku postavljanja ove utakmice u planetwin365 ponudu, kvota na nerešeni ishod je 3,35.

Ispratite promene koje mogu uslediti tokom dana, možda vaša željena kvota krene u dobrom smeru. Odigrajte vaš tiket u najpovoljnijem trentku uz pomoć planetwin365 grafikona promena kvota, budite informisani i iskoristite te informacije da uvećate vaš profit. 

Još sporta:

Drugo veliko pojačanje iz Milana! Napadač u suzama napustio San Siro!

Mandžukić izneo "prljav veš"! Uoči finala LŠ, dvojica igrača napravili haos, Alegri im rekao da lete iz ekipe!

Murinjo progovorio o ostanku Ibre u Junajtedu!

Zarić uzeo zlato! Srbija ima prvaka sveta u bacanju koplja!