Sevilja-Granada

Pobeda Sevilje skoro pa izvesna, kvota samo 1,17

> 12:26

Kada večeras od 21 čas Sevilja bude dočekala Granadu sve sem pobede domaćeg tima biće prava senzacija.

Iako Sevilja ima samo tri pobedeu u poslednjih deset takmičarskih utakmica može se reći da su apsolutni favoriti protiv Granade. Glavni problem ekipe u poslednje vreme je efikasnost, u spomenutih deset utakmica su uspeli da postignu samo osam golova a polovinu od njih, dakle četiri , dali su u samo jednoj utakmici, kada su savladali Deportivo sa 4-2. Na pet od tih deset utakmica napadači Sevilje nisu uspeli da savladaju protivničkog golmana. Sada su sigurni na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sa mali šansama da eventualno poprave plasman. Atletiko koji je trenutno trećeplasirani sastav u Španiji beži im samo tri boda ali je ekipa iz Madrida u boljoj formi i teško je očekivati da Sevilja može da ih stigne.

Granada se nalazi na 19. mestu i već je viđena kao novi član druge lige. Mesto u sigurnoj zoni je daleko sedam bodova, teoretski je sve još uvek moguće ali u praksi takva čuda se retko dešavaju.

Kladioničari su prepoznali momenat i njih 77% se opredelilo za pobedu Sevilje po nepopularnoj kvoti od 1,17. Ostatak očekujesenzaciju, ili remi po kvoti 8,20 ili pobedu gostiju po kvoti 15,60. Do početka utakmice pratite promene na tržištu i odigrajte vaš tiket u trentku najjače kvote, planetwin365 grafikoni promena kvota, odlična alatka za iskusne kladioničare!

Još sporta:

Može li Darušafaka da iznenadi Real večeras?

Strašna povreda Ibrahimovića: Kraj sezone za Zlatana! (VIDEO)

Uhapšen napadač na autobus Borusije! Motiv napada - za nepoverovati!

Kinezi i teško ludilo savremenog fudbala! Odbija li se uopšte ovakva ponuda?!

Nova glavobolja za Sašu Đorđevića - Još jedan reprezentativac završio sezonu?