Mec-PSŽ

PROMENE KVOTA - PSŽ mora da pobedi, kvota lagano klizi na dole

> 11:45

U 18:30 časova Mec i PSŽ igraju odloženi susret francuskog čampionata, ekipa iz Pariza veliki favorit da dođe do tri boda.

Mec se nalazi u donjem delu tabele ali ima lepu zalihu bodova koja mu za sada garantuj miran završetak sezone. Do kraja, nakon završetka ovoga susreta, je ostalo još pet kola a Mec ima 36 bodova, pet više od Loriena i Nansija, dva tima koja trenutno drže 17. i 18. poziciju na tabeli a od kojih će jedan napustiti prvu ligu u narednoj sezoni. Ispod njih su Bastija na samom začelju sa 28. bodova i Dižon sa bodom više.

PSŽ bi pobedom u ovoj utakmici stigao vodeći Monako po broju bodova ali će tim iz kneževine imati priliku da u svojoj odloženoj utakmici ponovo vrati prednost i osami se na čelu tabele. Pre toga, MOnako tokom vikenda gostuje Lionu koji je svakako kadar da otkine koji bod lideru i zakomplikuje borbu za titulu. Sve ovo znaju i u PSŽ-u pa će svakako svim silama napasti Mec i probati da opravdaju vrlo nisku kvotu na njihovu pobedu, trenutno je samo 1,17 a nju je odigralo 75% kladioničar. Inicijalno, kvota je iznosila 1,22 što znači da je u padu a teško da će se taj pravac menjati u suprotnom smeru. Pobeda Meca se plaća po kvoti 15,70 a remi je na kvoti 7,85

Odigrajte vaš tiket u najpovoljnijem trentku uz pomoć planetwin365 grafikona promena kvota, budite informisani i iskoristite te informacije da uvećate vaš profit. 

Još sporta:

Federer propušta Rolan Garos?

Konte "pao u nesvest" kad je čuo cenu za njegovu prvu metu!

Stanojević potpisuje milionski ugovor!

Vlasnik NBA tima dolazi u Evropu po Teodosića!