Hamam Gabes

PROMENE KVOTA: Bilo je neizvesno u Tunisu, a sada je još neizvesnije!

> 12:05

Utakmice 14. kola Grupe B Profesionalne lige 1 Tunisa igraju se danas popodne, a Hamam Lif dočekuje Gabes u jendoj od neizvesnijih utakmica, koju su naši igrači učinili još neizvesnijom.

Hamam je šesti u Grupi B sa 12 bodova, dok je Gabes peti sa 14. Prvenstvo Tunisa poznato je po čestim X-evima, a to naročito važi za ova dva tima. Hamam je u dosadašnjih 14 kola igrao šest puta nerešeno, a Gabes čak osam. Oba tima imaju po dve pobede, dok Gabes ima tri poraza, a Hamam pet.

U poslednjih 10 takmičarskih utakmica Hamama, pet puta je bilo nerešeno posle 90 minuta, a tim je jedanput pobedio i tri puta izgubio. U poslednjih 10 mečeva u svim takmičenjima Gabesa čak sedam puta je bilo nerešeno po isteku 90 minuta, iz jednu pobedu i dva poraza. Hamam ove sezone na svom terenu u prvenstvu ima samo jednu pobedu u šest mečeva, uz jedan poraz i četiri remija. Gabes na šest gostovanja ima tri poraza i tri remija.

Jasno vam je onda zašto je teško bio birati ishod i zašto su početne kvote bile 2,22 na Hamam, 3,85 na Gabes i 2,70 na X. Na varijabilnu kvotu Gabes odigralo je 27 odsto naših korisnika i to je dovelo do pomeranja kvota, tako da je kec sada 2,40, dvojka je pala na 3,20, a X je skočio na 2,85.

Proverite trenutno stanje kvota i odigrajte vaš tiket u najpovoljnijem trentku. planetwin365 grafikoni promena kvota, odlična alatka za iskusne kladioničare!