Medveščak u velikim finansijskim problemima

U ZAGREBU RASULO: Kvota na pobedu gostiju i više nego primamljiva!

> 11:54

Zagrebački Medveščak koji se takmiči u KHL ligi, nalazi se u velikim finansijskim problemima, pa je i sama ekipa u fazi raspadanja. Već nekoliko igrača je napustilo tim, a mediji u Hrvatskoj spekulišu da je i trener tima Dvajer na putu da napusti klupu popularnih „Medveda“.

Na službenim stranicama kluba može se pročitati da su ugovori istekli igračima Bezini, Krejčiku, i napadaču Smejkalu, pa će u narednim utakmicama šansu dobijati Hrvati, koji jednostavno nosu dorasli takmičenju na ovom nivou.

U čitavoj ekipi, bez obzira na broj stranaca, je ostalo samo nekoliko igrača koji su na nivou igrača ostalih timova u KHL-u. Poslednji meč je Dinamo iz Moskve dobio u Zagrebu rezultatom 6:3, pa je i to donekle pokazatelj u kakvom se stanju nalazi ekipa.

Sa druge strane ekipa Jaroslava koja dolazi u Zagreb je treća na tabeli sa 101 bodom, i dolazi sa ambicijom da pobedi, jer ima velike ambicije u plej-ofu. Dakle jasno vam je da je veliki favorit na ovom meču, pogotovo zato što dolazi kompletna.

PREDLOG: Verujemo da će Jaroslava pobediti sa dva ili više gola razlike, što se kod naših partnera kladionice Planetwin365 sasvim solidno plaća kvotom 1.72.

Još sporta:

IMAJU REŠENJE: Stiže zamena za najboljeg na "Stadion svetlosti"! 

NI ON NE MOŽE VIŠE: Pep ima plan za promenu cele odbrane!

SOUZA ZAVRŠIO ODLIČAN POSAO: Posle Saponare, stiže i sjajni univerzalac!

ZVEZDA PRIVODI KRAJU POSAO: Boakje potpisao, na redu je kapiten