Naš predlog za klađenje danas

OVO NE SMETE DA PROPUSTITE: Ko igra na Lacio večeras nije pare bacio

> 13:17

Ozbiljnim poznavaocima klađenja sasvim sigurno ne promiče činjenica da u Italiji kup takmičenja jednostavno nemaju istu vrednost kao Serija A, pa se često dešava da timovi na teren izlaze sa rezervnim sastavima.

Ipak, na meču između Lacija i Đenove situacija je nešto drugačija, iako je činjenica da će oba tima na ovom meču izaći u nešto izmenjenim sastavima. Lacio će sasvim sigurno na ovom meču želeti pobedu, kako bi u spletu okolnosti koji svakako donosi kup takmičenje, probao da se umeša u borbu za trofej, dok sa druge strane Đenova nema tih ambicija.

Đenovljani takođe na ovom meču neće moći da računaju na povređenog Perina, a kako su u dosadašnejm toku prelaznog roka prodali Rinkona i Pavoletija, možda i dva njihova najvažnija igrača, nalaze se u prilično nezavidnom položaju.  Poslednji meč protiv Kaljarija su izgubili glatko, rezultatom 4:1, i do kraja takmičenja ih očekuje egzistiranje, jer imaju čak 13 bodova više od Palerma koji je prvi ispod crte u borbi za opstanak.

NAŠ PREDLOG: Zbog svega ovoga navedenog kec ne bi trebao da dolazi u pitanje, a za hrabrije svakako probajte i prelaz 1-1, 1 sa hendikepom, kao i neku od mnogobrojnih kombinacija koje možete pronaći na stranicama kladionice Planetwin365.   

oš sporta:

VETAR IM REMETI PLANOVE: Zvezda otkazala prvu kontrolnu utakmicu! 

PREGOVORI SU U TOKU : On je sleteo u Barsu, sada se čeka ishod! 

VELIKA REVOLUCIJA: Fantastična trojka u Juventusu?!

RISTIĆ U ZVEZDI DO KRAJA SEZONE: Mladi reprezentativac se seli u Barselonu tek na leto!