Nordsjeland Partizan

Šta može Partizan u Danskoj? Nazire li se kraj letargije?

> 15:32

Partizan će večeras u Danskoj probati da izađe iz letargije u duelu protiv Nordsjelanda. Vicešampion Srbije je do trećeg kola kvalifikacija stigao posle neinspirisanog dvomeča sa litvanskim Trakaijem, što je koštalo posla trenera Miroslava Đukića.

Crno-beli su potom na svom terenu protiv lučanske Mladosti odigrali 0:0, a večeras će svoj debi na klupi imati novi trener Zoran "Bata" Mirković.

O Partizanu znamo sve, znamo i da mu je najveći problem realizacija, a o raspoloženju u ekipi ne treba pričati. Uz sve probleme, večeras neće igrati Zoran Tošić i Sejduba Suma

Nordsjeland je prošle sez6one bio treći u prvenstvu Danske, da bi u kvalifikacijama za Ligu Evropa izbacili Kliftonvil sa 3:1 ukupno, odnosno posle toga švedski AIK sa 2:0. Za Nordjseland kažu da ima najbolju školu fudbala u Danskoj, pošto stalno proizvodi igrače, ali ih i stalno prodaje. Najveća prednost Partizana je eventualno neiskustvo Danaca, čiji najstariji igrač ima samo 27 godina.

Kvota na Nordsjealnd stalno pada i trenutno se zaustavila na 2,33, što ovu ekipu čini favoritom večeras kad je u pitanju planetwin365, pošto je kvota na Partizan 3,00, a na X 3,15. Mislimo da je ovde najbezbednije igrati igru 0-2 gola za kvotu od 1,62.

Ali, pošto danski mediji javljaju da je Nordsjeland prodao svog najboljeg igrača u Španiju, možda nije loše razmisliti o X-u ili duploj šansi X2.