Srbija Švajcarska

Srbija igra za nokaut fazu, ali će biti vraški teško protiv Švajcarske

> 08:49

Pre početka prvenstva duel Srbije i Švajcarske važio je za meč koji će odlučiti drugo mesto u Grupi E, ali posle prvog kola, pobede Srbije i remija Švajcarske sa Brazilom, ovo vrlo lako može biti meč koji može da donese prvo mesto u grupi. Odnosno, možda ne baš "vrlo lako", ali...Srbija bi pobedom definitivno obezbedila plasman u nokaut fazu, a onda bi u poslednjem kolu odlučivala o prvom mestu sa Brazilom, pod uslovom da Brazil danas pobedi Kostariku.

Srbija je pobedila Kostariku 1:0 posle remek-dela Aleksandra Kolarova i tako razbila vrlo organizovanu odbranu severnoameričke ekipe. Švajcarska je, međutim, daleko organizovanija i bolja u odbrani. "Sajdžije" su trenutno šesta selekcija sveta, pošto su u seriji od 23 meča bez poraza.

U ovakvim duelima nema favorita, tako da će i ovaj verovatno biti odlučen u trenutku inspiracije nekih od timova. Srbija definitivno ima širi dijapazon lucidnih pojedinaca, ali deluje da je Švajcarska bolje organizovana.

Planetwin365 kvota na Srbiju je 2,77, na Švajcarsku je 2,94, a na remi je 2,95. Predlažemo ovde remi, dok se apsolutno očekuje igra 0-2 gola za kvotu od 1,50. Ako ste skloni velikim kvotama i riziku, zašto ne razmisliti o tačnom rezultatu 0:0 za kvotu od 7,18?