Belgija Kostarika

Belgija brusi formu protiv Kostarike i apsolutni je favorit

> 13:16

Belgija je jedan od favorita iz senke na predstojećem Mundijalu, a večeras dočekuje Kostariku, prvog rivala Srbije na Svetskom prvenstvu, tako da će ovaj meč biti zanimljiv i ljubiteljima fudbala koji navijaju za "orlove".

Belgija je poslednji put izgubila septembra 2016, a od tada je odigrala 18 utakmica. U poslednjih 11 samo dva puta nije pboedila. ""Đavoli" imaju sjajnu ekipu, sa dosta iskustva i zato ih mnogi s pravom uvrštavaju u krug favorita. Eden Azar je bio posebno inspirisan u poslednje vreme, a jedino nije postigao gol protiv Portugala, pošto je taj meč završen bez golova.

Kostarika nema mnogo zvezda, ali je vrlo kompaktan tim. Na Mundijalu će se boriti za drugo mesto sa Švajcarskom i Srbijom, pošto je Brazil "viđen" na prvom mestu. U prošloj utakmici tim je izgubio 2:0 od Engleske.

Belgija je apsolutni favorit, a nije primila gol u poslednje četiri utakmice. Kostarika je pobedila dva puta u poslednjih šest mečeva, a jedino je Severnoj Irskoj dala više od jednog gola, kada je slavila 3:0. Druga pobeda bila je nad Škotskom 1:0 i to su jedini golovi koje je ekipa postigla od oktobra meseca.

Planetwin365 kvota na pobedu Belgije je 1,20, na trijumf Kostarike je 13,50. Predlažemo da ovde igrate da će Belgija voditi na poluvremenu i slaviti na kraju, HF 1/1, za kvotu od 1,66. Možete i probati pobedu Belgije bez primljenog gola, 1&NG, za kvotu od 1,68. Ako Azar bude igrao, predlažemo da u Specijalu sa strelcima odigrate da će dati gol, za kvotu od 2,10. Ako bude starter, razmislite da će dati prvi gol na meču za kvotu od 4,50.