Đurgarden Orebro

Može li Orebro da ostane neporažen i protiv Đurgardena?

> 16:05

Švedska prva liga se približava svojoj letnjoj pauzi, pošto su za Đurgarden i Orebro ostala još dva kola dok ne nastupi pauza od mesec i po dana. Oba tima će sigurno hteti večeras da ostave dobar utisak, jer su do sada u sezoni imala različite rezultate.

Đurgarden je prošle sezone bio treći, ali sada nije uspeo da nastavi u istom ritmu, pošto je u prvih devet kola ostvario samo tri pobede, uz dva remija i četiri poraza i gol-razliku 9:9. Orebro je sa druge strane ostvario četiri pobede, tri remija i samo jedan poraz u prvih osam kola, tako da bi današnjim eventualnim trijumfom mogao da se dokopa i trećeg mesta, za kojim zaostaje samo bod.

Istina je da Đurgarden ulazi u meč posle dve vezane pobede, jedne u prvenstvu i jedne u kupu, kao i da je Orebro prošlog vikenda pretrpeo prvi poraz, ali od lidera Hamarbija. Zato su gosti možda malo i potcenjeni. Planetwin365 kvota na keca je 1,53, na dvojku je 5,70, a na X je 4,15. Predlažemo da ovde razmislite u duploj šansi X2, odnosno da će Orebro ostati neporažen, za kvotu od 2,40.