Volfsburg Kil

Volfsburg je favorit kod kuće u baražu, pitanje je da li će sačuvati mrežu

> 14:32

Uprkos pobedi od 4:1 nad Kelnom u poslednjem kolu Bundeslige, Volfsburg nije uspeo da pobegne iz opasne zone i sada, drugu godinu za redom, mora da se bori u baražu za opstanak.

Protivnik će mu biti Kil, koji je Cvajtu završio na sjajan način. Novajlija u drugoj ligi sada ima šansu da drugu godinu za redom izbori promociju. Trener Markus Anfang, koji je doveo tim do ovog uspeha neće, međutim, voditi tim u Bundesligi, jer se dogovorio da preuzme Keln nakon ovog baraža. Kil je u poslednjem kolu pobedio Braunšvajg 6:2, ali taj meč nije imao rezultatskog značaja.

U ovom meču se može računati na to da će oba tima postići gol. Volfsburg se cele sezone mučio sa odbranom, a u 17 utakmica na svom terenu samo je četiri puta uspeo da sačuva mrežu i sa razlogom je bio treći otpozadi u Bundesligi. Sa druge strane, Kil je zasluženo bio treći u Cvajti, gde je bio drugi najefikasniji tim, sa postignutim 71 golom u 34 utakmice.

Ipak, treba imati u vidu da je Kil pre samo 12 meseci bio trećeligaški klub, a da je Volfsburg tim iz Bundeslige. To se vidi i po planetwin365 kvotama: 1,95 na keca, 4,09 na dvojku i 3,30 na X. Pomenuta igra GG donosi sjajnu kvotu od 1,85. Predlažemo ovde da razmislite i o igri 1&GG za fantastičnu kvotu od 4,34.