Španija

Ima li kraja seriji neuspeha Sevilje u Primeri

> 13:59

Sevilja nije slavila prvoligašku pobedu još od 3. marta pa je mesto u evropskim takmičenjima u sledećoj sezoni pod zanko pitanja, Deportivu samo pobeda daje neku nadu da može do opstanka.

Sevilja je završila sjajnu evro sezonu remijem u Minhenu i sada je krajnje vreme da se okrene domaćem šampionatu ukoliko želi da i naredne sezone bude akter barem Lige Evrope, takmičenja u kome je imala velikog uspeha. Trenutno drže tek sedmo mesto u španskom prvenstvu sa bodom manje od Viljareala koji je na mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, pozicija koja je čini se jedina realna nada Sevilje.

Deportivo je sa dve pobede u poslednja dva meča dao sebi šansu da se bori za opstanak ali se čini da je ekipa prekasno krenula. Imaju pet bodova manje od Levantea a ostalo je šest mečeva do kraja pa nada postoji ali neophodne su nove pobede. Sevilja je u krizi pa se šansa vidi tu ali ako se sagleda kvalitet onda su gosti ipak mnogo bliži bodovima. Ono što je sigurno, nikome ne odgovara remi pa se očekuje baš dobra i otvorena utakmica. Trenutno je kvota na Sevilju 2,75 a na Deportivo 2,55 dok je remi na 3,40.

Početak je u 19:30 časova i do tada imate vremena da posetite planetwin365 i odigrate vaš dobitni tiket!