Premijer liga

Stouk pred imperativom pobede ako želi opstanak

> 16:16

Stouk je u zoni ispadanja i samo pobedom na gostovanju Vest Hemu može do šanse da ipak obezbedi opstanak, domaći sastav pri dnu ali u znatno boljoj poziciji na tabeli.

Razlika između ova dva tima je sedam bodova uz činjenicu da Vest Hem ima utakmicu manje pa je odmah jasno da su gosti ti koji moraju da jure bodove. Na 17.  mestu na tabeli , poslednjem koje obezbeđuje opstanak, trenutno se nalazi Svonsi sa 33 boda, iza je Sautempton sa 28 a Stouk je sa 27 osvojenih bodova bolji samo od ekipe WBA koja je već drugoligaš.  Ne znaju za pobedu već devet kola i u slučaju novog neuspeha biće ovo prvi put u istoriji da Stouk ima seriju od deset utakmica bez prvoligaške pobede. U Vest Hemu se najviše uzdaju u Marka Arnautovića, napadača koji je ekipu pojačao upravo dolaskom iz Stouka i koji je najopsaniji član napada domaće ekipe tokom sezone.

Za sada je 48% kladioničara igralo na domaći sastav, njih 28% očekuje remi a 24% se nada pobedi Stouka. Kvote su jako lepe pa vam predlažemo da obratite pažnju na ovu utakmicu i probate da ostvarite profit na vašem kladioničarskom računu! Posetite planetwin365, očekuju vas najbolje kvote u najlepšem interaktivnom okruženju!