PSŽ Monako

PSŽ protiv najvećeg rivala za titulu!

> 11:12

Večeras nas čeka obračun dva najbolja tima u Francuskoj, Pari Sen Žermen dočekuje Monako. PSŽ je u prošlom kolu prilično slabo igrao i golom u poslednjem minutu je osvojio bod protiv Sent Etjena. Igrači su se na terenu ponašali kao da su saznali vesti da će trener Unaj Emeri na kraju sezone napustiti klub i prosto nisu ličili na sebe.

PSŽ danas mora drugačije, jer bi mu pobeda ovde donela šampionsku titulu, a šansa da se to uradi protiv sadašnjeg nosioca trofeja je ona koju ne bi trebalo propustiti. "Sveci" su ove sezone pobedili "kneževe" u Liga kupu, a imaju i daleko najbolji domaći teren u prvenstvu.

Pitanje je koliko će Monako biti motivisan. Naravno, pobeda protiv PSŽ-a uvek dobro dođe, ali to bi bilo samo odlaganje proslave, jer je u praksi skoro nemoguće da Parižani ne osvoje titulu.

Ono što se zna jeste da oba tima postižu mnogo golova. PSŽ ima prosek od tri po meču, a Monako nešto više od dva po meču do sada.

Planetwin365 kvote ne ostavljaju nikakvu dilemu ko je favorit: kec je 1,28, dvojka čak 10,00, a X je 5,55. Zanimljivo je da je igra GG procenjena kvotom 1,60, tako da se dobra kvota ovde krije u Combo igri 1&GG i ona iznosi primamljivih 2,35.