Bešiktaš Bajern Minhen

Liga šampiona: Bešiktaš pred nemogućim zadatkom

> 09:33

Šampion Turske Bešiktaš ima nemoguć zadatak da dostigne 5:0 Bajerna iz Minhena iz prvog meča. Istanbulski crno-beli imali su dobru sezonu u Evropi ove sezone, jer su prošli grupuu sa Portom, Lajpcigom i Monakom i to kao prvi.

Ako je ekipa Senola Gunesa prevazišla sva očekivanja u grupnoj fazi, u nokaut fazi nije imala sreće, jer je dobila najtežeg mogućeg rivala od svih drugoplasiranih ekipa.

U prvom meču je osetila svu moć stalnog šampiona Nemačke. Realno gledano, Bešiktašova evropska avantura je završena, a sada ostaje samo da se tim dostojanstveno oprosti i fokusira na prvenstvo, gde zaostaje tri boda za liderom Galatasarajom.

O Bajernu ne treba trošiti reči. Bavarci potpuno dominiraju Bundesligom, gde imaju 20 bodova prednosti u odnosu na prvog rivala. U prošlom kolu su pobedili Hamburg 6:0, a još Levandovski nije iskoristio penal.

Bez obzira na veliku prednost iz prvog meča, Bajern nema razloga da kalkuliše. Moguće je da će Hajnkes odmoriti neke nosioce, ali pobeda nemačkog prvaka je i ovde očekivana.

Planetwin365 kvota na Bešiktaš je 6,04, na Bajern je 1,51, a na X je 4,50. Očekivana je i igra GG sa kvotom od 1,52. Predlažemo ovde Combo igru 2&3+ za kvotu od 1,97.