Čempionšip

OVER/UNDER - Vukovi efikasni, Reding sa bušnom odbranom

> 12:38

Danas je na programu i šest utakmica Čempionšipa, u jednom od njih lider na tabeli ugostiće ekipu koja se bori za opstanak. Meč između Volfsa i Redinga počinje u 20:45 časova.

Vukovi su imali odličnu sezonu i sada su na pragu direktong plasmana u najbolju ligu u Engleskoj. Trenutno imaju tri boda više od Kardifa a čak sedam više od Aston Vile, ekipe koja je trenutno na trećem mestu i koja bi u slučaju da tako ostane i na kraju, morala kroz doigravanje pokušati da dođe do prve lige. Vukovi su u 36 utakmica postigli 63 gola a primili 32 dok je Reding  postigao 42 a primio 51 pogodak. Redingova odbrana poklekla je u svakom od poslednjih pet susreta u kojima je ekipa ostvarila četri remija i jedan poraz. U tih pet uatkmica primili su dest golova a protivničku mrežu zatresli su osam puta. Imajte na umu da je svaki od tih pet susreta završen u GG varijanti. Reding ima 36 boodva, šest više od ekipa iz zone ispadanja.

Za sada je 93% kladioničara igralo na opciju 3+ po kvoti 1,82. Samo 7% kladioničara očekuje ishod 2 i manje golova po kvoti 1,92. Posetite planetwin365 i upoznajte se sa kompletnom aktuelnom ponudom igara i kvota.