Crvena zvezda Olimpija Milano

Zvezda čuva nadu protiv Milana

> 15:48

Crvena zvezda teorijski i dalje ima šanse da se plasira u četvrtfinale Evrolige, tako da je meč protiv Olimpije Mialno značajan iz više razloga. Zvezdi je ovo poslednja jaka provera pred kup, uz sve dužno poštovanje Zadru, tim igra dobro i nema razloga da ne očekuje ovde trijumf i tako produži sebi nadu za osmim mestom.

Zvezda je slavila u sva tri dosadašnja meča sa Milanom, uključujući i u Italiji dva dana pred ovu Novu godinu, tako da je ovde postavljena za favorita. Mada, gosti igraju odlično u poslednje vreme. U Evroligi su pobedili tri puta u poslednje četiri utakmice, a imaju i pobede u gostima nad Barselonom i Unikahom.
Planetwin365 nudi kvotu od 1,47 na pobedu Zvezde u 40 minuta i 3,03 na trijumf Milana bez produžetka. Hendikep je ovde -5,5. Kvota na 1HND je 1,92, a na 2HND je 1,88. Milano ima sjajne napadače, a i Zvezda je raspucana u poslednje vreme, tako da nije previše teško zamisliti da će oba tima postići bar po 84 poena. Granica Over/Under je 167,5, a kvota i na više i na manje je 1,90.