Liverpul Mančester siti

Ludnica na Enfildu - može li Liverpul da zaustavi Siti?

> 11:58

Derbi kola u Engleskoj i Evropi igra se na Enfildu, gde nas večeras čeka duel Liverpula i Mančester sitija. Kakav spektakl u najavi! Sudar dva najefikasnija tima u ligi. Domaćin koji igra u visokom ritmu, napada u talasima i daje golove kao od šale, i gost koji igra tehnički savršeno, posedom melje protivnike, a golove daje još lakše. Mnogi (pogotovo navijači Liverpula) veruju da su "crveni" pravi tim koji će da konačno pobedi Siti, ali to je realno teško. Van Dajk sigurno doprinosi čvrstini pozadi, ali odbrana je i dalje potpuno šuplja.

Treba reći da je Siti poslednji put pobedio u prvenstvu na Enfildu daleke 2003. godine, odnosno da je Liverpul protiv "građana" kod kuće neporažen u poslednjih 14 mečeva, od čega je poslednja četiri dobio. Sa druge strane, na Etihadu je u septembru Siti "uništio" Liverpul 5:0. Pored toga, Liverpul će sada prvi put igrati bez Kutinja i videćemo na šta će to da liči. Siti će biti bez Žezusa, ali to ne bi trebalo da se previše oseti.

Planetwin365 kvote su na strani gostiju: kvota na Siti je 2,33, na Liverpul je 3,02, a na remi je 3,45. Kvota na 3+ golove je 1,54, a na 4+ golove je 2,38. Predlažemo da igrate dvojku ovde, jer je Siti ipak bolji tim i u boljoj formi.