Anadolu Efes Crvena zvezda

Zvezda otišla po pobedu u Istanbul

> 14:29

Crvena zvezda večeras gostuje Efesu u 17. kolu Evrolige, u meču koji je bitan za obe ekipe. Zvezda je do sada ostvarila sedam pobeda i sada ima dve manje od ekipa iz prvih osam, tako da bi pobedom sebi podgrejala nade da može da se plasira u četvrtfinale. Efes je pretposlednji, sa samo četiri pobede, koliko ima i poslednji Milano.

Efes postiže slabije rezultate od očekivanih, kako u Evroligi, tako i u prvenstvu, u kome su tek šesti, sa čak tri pobede manje od vodećeg Fenerbahčea, i to posle tek 14 kola. Cenu je već platio trener Perasović, ali i nekoliko igrača. Ataman je doneo promenu u prvenstvu, gde je Efes vezao dve pobede, ali u Evroligi ne toliko.

U decembru, pre samo mesec dana, Zvezda je u Beogradu lagano dobila Efes 100:81, ali sada je tim iz Istanbula favorit. Planetwin365 daje kvotu od 1,54 na pobedu Efesa bez produžetka, i 2,78 na trijumf Zvezde u 40 minuta. Hendikep je -4,5, a kvota na 2HND je 1,90. Mislimo da će crveno-beli da se prikažu u mnogo boljem svetlu nego što to kvote pokazuju i da treba odigrati dvojku uz hendikep.

Ako igrate Specijal sa poenima igrača, predlažemo standardno Overe na Feldina i Ročestija.