Levante Espanjol

Levanteu je dovoljan remi, Espanjol mora da napadne

> 15:35

Levante i Espanjol su klubovi koji tavore na donjem delu tabele Primere, sa svešću da borba za opstanak nikad nije previše daleko. Večeras će jedan od njih moći da se raduje četvrtfinalu Kupa kralja, što bi svakako bila pozitivna stvar u ovom trenutku za obe ekipe.

Levante je u planetwin365 Antepostu favorit da prođe ovaj dvomeč, pošto je u prvom duelu u gostima slavio 2:1. To znači da će Espanjol večeras morati da napadne, a to nije nešto što tim iz Barselone baš ume da radi. Ruku na srce, forma u prvenstvu mu se popravila, pošto je sada vezao dve pobede, od po 1:0 nad Atletiko Madridom i Malagom. Ova druga odigrana je u ponedeljak, što znači da će Espanjol igrati tri utakmice u sedam dana, tako da će Kike Sančes Flores možda večeras morati da rotira sastav, iako nema baš predugačku klupu.

Levante će takoše verovatno da rotira. Trenutno je 16. na tabeli sa samo tri boda više od opasne zone. To je usledilo posle serije od samo jedne pobede u 13 prvenstvenih mečeva, tako da će kup, bar za sada, imati sekundarnu ulogu za ekipu. Sa druge strane, Huan Munjis će verovatno iskoristiti kup da bolje uigra tim za prvenstvo. Levante je ove sezone specijalista za remije, pošto je u prvih 18 kola Primere devet puta odigrao nerešeno. Sada će mu nerešeno biti dovoljno za prolazak dalje, tako da tim i nema baš neku pravu motivaciju da prekine seriju od šest mečeva bez pobede kod kuće.

Planetwin365 kvote su blago na strani gostiju. Kvota na keca je 2,99, na Espanjol je 2,45, a na remi je 3,05. Predlažemo da ovde odigrate X.