Crvena zvezda CSKA Moskva

Može li Zvezda do senzacije protiv CSKA?

> 09:10

Crvenu zvezdu danas čeka ogroman, za mnoge i nepremostiv izazov u duelu sa moskovskim CSKA. Šampion VTB lige je jedan od najvećih favorita ne samo za "fajnal for" nego i za osvajanje Evrolige.

Svi znamo da je Zvezda ove sezone krenula od početka i u hodu sređuje stvari. Ali, CSKA je bio favorit i prošle sezone, kada je jedna generacija bila na kraju ciklusa i na vrhuncu svoje snage i tada je uspela u Beogradu da dobije "armiju" sa devet poena razlike. Nepuna tri meseca kasnije u Moskvi, CSKA je pobedio sa više od 20 razlike.

Ove sezone je razlika u kvalitetu još veća, jer Zvezda ima kompletno nov tim, a CSKA je odlazak nekih nosioca brzo nadoknadio vrhunskim imenima. Najveće ime u Zvezdi trenutno je veteran Pero Antić, a značajno evroligaško iskustvo imaju još i Milko Bjelica, Branko Lazić, Džejms Feldin. Za "armejce" igraju Serhio Rodriges, Nando De Kolo, Kajl Hajns, Andrej Voroncevič, Vil Klajburn, Nikita Kurbanov, Viktor Hrjapa...Jasna je razlika u kvalitetu.

Planetwin365 daje kvotu od 4,44 na pobedu Zvezde u regularnom delu meča i 1,24 na trijumf CSKA. Hendikep je ovde +8,5, kvota na igru 2HND je 1,87, a na igru 1HND je 1,90. Realno govoreći, sve osim sigurne pobede CSKA bi bilo prvorazredno iznenađenje.

Još sporta:

Novak zadržao 12. mesto na ATP listi, ostali srpski teniseri nazadovali!

U Laciju ljuti na Krstajića - Kako Kolarov može ranije da se vrati, a Sergej ne može?

Zvezda na zimu dovodi igrača za kojeg je Partizan bio spreman da plati milion evra!