Baraž, Irska-Danska

Poslednja evro dilema, Irska ili Danska

> 15:30

Večeras će biti poznata i poslednja evropska reprezentacija koja će nastupiti u Rusiji, Irci dočekuju Dance posle 0-0 u prvom meču odigranom u Kopenhagenu.

Ko će se pored  Švajcarske, Hrvatske i Švedske kroz baraž plasirati u Rusiju biće jasno večeras oko 23 časa kada se u Dablinu završi i poslednji evropski baraž meč. Vizi za Rusiji, pre prvog okršaja, nešto bliži su bili fudbaleri Danske ali je Republika Irska uspela da sačuva svoju mrežu tokom prvih 90 minuta baraža pa se sada situacija malo promenila.

Irska je poslednja četiri meča, uključujući i poraz od Srbije u Dablinu i nerešeni ishod u Kopenhagenu, odigrala u NG varijanti, pored spomenutih utakmica igrali su u gostima sa Velsom i kod kuće s Moldavijom i tu su ostvarili pobede, Moldaviju su savladali sa 2-0 a Vels, u odlučujućem meču koji im je i doneo plasman u baraž, su pobedili  sa 1-0. 

Danci tokom čitave 2017. godine nisu doživeli poraz, poslednji put savladala ih je Crna Gora još krajem 2016. i to na njihovom terenu u Danskoj. Usledio je furiozan finiš kvalifikacija u kome su Danci uspeli da se izbore za drugo mesto u grupi, iza Poljske a ispred Rumunije i Crne Gore.

Danci su i dalje favoriti za plasman u Rusiju ali su šanse sada praktično izjednačene. Pobeda Iraca se plaća po kvoti 2,95, remi je na 2,85 a pobeda Danaca na 2,70. Na prvi pogled je jasno koliko je ovaj susret težak za klađenje pa ćemo ovom prilikom pored kvota na konačni ishod spomenuti i kvote na igre sa golovima. One su nešto umerenije i navode na varijantu sa malo golova. Igra NG je na kvoti 1,50 za razliku od igre GG koja se plaća po kvoti 2,48. Kvota za igru 2 ili manje golova u 90 minuta je još nepovoljniaj od one na NG, plaća se samo 1,33 a igra 3 ili više golova je na kvoti 3,13.

Do početka meča biće i promena vrednosti spomenutih kvota pa proverite trenutno stanje  i ujedno se uverite zašto je planetwin365 ponuda najbolja na tržištu!

Još sporta:

Novak zadržao 12. mesto na ATP listi, ostali srpski teniseri nazadovali!

Muta pred duel sa Albom: "Slava mi je sutra, bilo bi lepo da pobedimo"!

U Laciju ljuti na Krstajića - Kako Kolarov može ranije da se vrati, a Sergej ne može?

Zvezda na zimu dovodi igrača za kojeg je Partizan bio spreman da plati milion evra!