Eurokup, Partizan-Alba

Partizan protiv Albe juri drugi trijumf u Evropi

> 14:43

U 20 časova počinje okršaj šestog kola Evrokupa u kome Partizan dočekuje ekipu Albe, Partizanu neophodna pobeda kako bi se ozbiljnije uključio u borbu za jedno od prva četiri mesta u grupi C.

Naš predstavnik je za sada zabeležio samu jednu pobedu i zajedno sa ekipom Bilbaoa deli peto i šesto mesto u grupi. Pobedu više imaju ekipe Limoža i  Lietvus Ritasa a na vrhu su se izdvojili Alba i Lokomotiv Kuban. Ruski tim je na čelu sa svih pet pobeda dok je Alba poražena samo jednom, upravo od Lokomotive na gostovanju u okviru drugog kola. Partizan je svladao samo Bilbao i to na gostovanju tako da izabranici Mute Nikolića jure prvu pobedu na svom parketu. Eventualnim trijumfom Partizan bi napravio lep uspeh ali i korak ka četvrtom mestu koje ih vodi u dalji tok takmičenja.

Kvote u igri HH su na strani Albe, "dvojka" se plaća po kvoti 1,48 a "kec" je na 2,57. U igri sa hendikepom kvota na "pobedu" Partizana, uz hendikep 4,5 je na 1,88 a takava "pobeda" Albe biće plaćena po kvoti 1,89. Ovo svedoči da se ipak očekuje neizvesna utakmica u kojoj je svaki ishod moguć. Margina na broj koševa je postavljena na 167,5 pa je to granica koju treba pogoditi, da li će biti više ili manje poena od toga.

Pogledajte kompletnu današnju planetwin365 ponudu na utakmice Evrokupa, pored utakmice u Beogradu danas se u okviru petog kola ovoga takmičenja sastaju i Zenit-Gran Kanarija i Lion-Trentodok su preostali mečevi an programu sutra.

Još sporta:

Novak zadržao 12. mesto na ATP listi, ostali srpski teniseri nazadovali!

Muta pred duel sa Albom: "Slava mi je sutra, bilo bi lepo da pobedimo"!

U Laciju ljuti na Krstajića - Kako Kolarov može ranije da se vrati, a Sergej ne može?

Zvezda na zimu dovodi igrača za kojeg je Partizan bio spreman da plati milion evra!