Baraž za SP u Rusiji

Italija ili Švedska, ko putuju u Rusiju

> 14:08

Večeras će biti poznat ishod najzanimljivijeg evropskog baraž duela, Italija juri minimalnu prednost Šveđana iz prvog susreta, utakmica se igra u Milanu a počinje u 20:45 časova.

Šveđani su pre par dana uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena i ostvare minimalnu pobedu nad favorizovanim rivalom. Golom Johansona postignutim u 60 minutu susreta Šveđani su napravili veliki korak ka Rusiji a večeras oko 23 časa biće poznato da li im će im to biti dovoljno za plasman na Svetsko prvenstvo. Sa druge strane, Italijani su redovni učesnici svih velikih fudbalskih događaja i ukoliko ne uspeju da eliminišu Šveđane bilo bi to jedno od najvećih iznenađenja ovih kvalifikacija, u rangu eliminacije Holanđana koji čak nisu uspeli da se domognu ni baraža.

Kvote za meč u Milanu su svakako na strani Italijana ali su nešto više nego što je to bilo očekivano. Pobeda Azura u ovom susretu je na kvoti 1,50, remi bi bio plaćen po kvoti 3,90 a pobeda Šveđaan je na 7,25. Očekuje se tvrda utakmica, slična onoj odigranoj u Švedskoj, pa je kvota na  NG 1,51 a kvota na igru 2- iznosi trenutno 1,58. Spomenimo i kvotu na igru 0 ili 1 pogodak za 90 minuta, ona je na vrednosti 2,75.

Razmislite o svim varijantama, analizirajte planetwin365 ponudu i sastavite vaš dobitni tiket, mi smo tu zbog vas!

Još sporta:

Promene kvota: Mi mislimo jedno, naši igrači nešto sasvim drugo o Seriji C!

Poketino rešio da se pojača iz redova gradskog rivala!

Bejl oborio sve moguće rekorde - Povredio se i 24. put od kako je došao u Real!

Muta konačno prijatno iznenađen!

Dva i po miliona je malo - Partizan odbio prvu ponudu za Tavambu!