Nice-Angers

Pobeda Nice bez primljenog kola će utrostručiti vašu uplatu

> 13:27

Večeras gledamo dve utakmice francuskog šampionata, u prvoj koja počinje u 19 časova gledamo Nicu i Anže a dva sata kasnije, tačnije od 20:45 časova, igraju Lil i Monako.

Nica i Anže su solidno počeli sezonu u Ligi 1, a sada će ukrstiti koplja u prvoj utakmici sedmog kola. Nica je posle neočekivanih poraza u prva dva kola vezala tri pobede u prvenstvu i Evropi. U pobedama su ostvarili trijumfe nad Genganom, Renom, ali i šampionom Monakom. Anže je ostvario samo jednu pobedu do sada, ali je uspeo da ostvari četiri remija, tako da je sada 11. na tabeli. Završetak sezone na sredini tabele svakako bi zadovoljio i navijače i upravu ovog kluba. 

Nica je ove sezone pretrpela već tri poraza, a cele prošle samo četiri. U poslednjih pet međusobnih susreta ovih timova, obe ekipe su ostvarile po dve pobede, uz jedan remi. Nica je favorit i trebalo bi da pobedi. Treba znati i da Anže ima problema u napadu, pošto je Ketkeofomfon povređen, dok Kriveli služi suspenziju, tako da nije loše razmisliti o pobedi Nice bez primljenog gola. Ta kvota je trenutno na vrednosti 3,00 što znači da možete utrostručiti vašu uplatu.

Do početka utakmice pratite promene na tržištu i odigrajte vaš tiket u trentku najjače kvote, planetwin365 nudi najbolje kvote i najveći izbor igara!

JOŠ SPORTA: 

Vazura o dugu, ali i o bivšem igraču Partizana: "Niko više nije mogao da ga gleda ni sluša!"

Barselona minira Bajern! "Katalonci" sabotiraju transfer "Bavaraca"!

Muslin saopštio dugo očekivani spisak!

Partizan gore od ovoga ne može!