Grčka Rusija

Može li Grčka da se suprotstavi Švedu i drugarima?

> 14:42

Grčka i Rusija će danas odlučiti ko će ići na pobednika duela Srbija-Italija u polufinalu takmičenja. Grci i Rusi su pokazali dva različita lica do sada na turniru.

Grčka je imala mnogo muka tokom priprema i grupne faze takmičenja, u kojoj je ostvarila samo dve pobede, nad Poljskom i Islandom. Zato je u osmini finala otišla na Litvaniju i tu pokazala pravo lice, lagano pobedivši velikog favorita, 77:64.

Rusija je bila uglavnom vrlo dobra do sada. U grupi je izgubila samo od Letonije, a pobedila je Srbiju i domaćina Tursku, da bi se u osmini finala poigrala sa Hrvatskom i dobila je 101:78. Rusiji je ovo verovatno najbolja reprezentacija još od EP u Španiji 2007, kada je slavila. Uloge u ekipi su podeljene i svako zna šta radi, a čak se i čuveni "privatnik" Šved stavio u službu ekipe.

Da li će Grčka igrati kao protiv Litvanije? Da li će se Rusija urušiti pod pritiskom? To su glavna pitanja ovde. Trenutno su planetwin365 kvote blago na strani Rusije, čija pobeda donosi kvotu od 1,74, dok je trijumf Grčke procenjen kvotom 2,08. Kad god su kvote ovako blizu, i hendikep je mali. Ovde iznosi +1,5. Pobeda Grčke ili poraz sa manje od dva razlike donose kvotu od 1,95, dok pobeda Rusije sa dva i više razlike donosi kvotu od 1,85, što je i naš predlog ovde.

Još sporta:

Ibra "zapalio" Ostrvo: "On bolji od mene?! Pa moj nos je veći od njegove karijere!"

Našli mu zamenu! Anćeloti večeras poslednji put na klupi Bajerna! (VIDEO)

Murinjo bez dlake na jeziku: "Neka Real ili Juve probaju tako da igraju u PL!"

Pada klupski rekord! "Jorgandžije" dovode napadača Čelsija!