Boavista Rio Ave

Rio Ave kroti Boavistu u gostima

> 17:42

Boavista neće imati lak zadatak protiv Rio Avea večeras u drugom kolu Primeire. Boavista je u prvom kolu izgubila u gostima od novajlije Portimonensea 2:1, i to nakon što je povela. To pokazuje da će ekipa imati težak zadatak da ponovi uspeh iz prošle sezone, koju je završila u gornjem delu tabele.

"Šahovničari" su poprilično promenili tim od prošle sezone, tako da će trener imati težak zadatak da što pre uklopi ekipu. Rio Ave je, sa druge strane, zadržao ključne igrače iz prošle sezone, a novi trener može da računa na tim u formi, što je dokazao u pripremnim utakmicama, ali i u prvom meču sezone, kada je dobio Belenenses 1:0. Rio Ave je dobio tri od poslednja četiri susreta ovih timova, ali treba reći da su poslednja tri duela dobijali gosti, pa nas ne bi začudilo kada bi tako bilo i večeras.

Koga god da izaberete večeras da pobedi, čekaju vas sjajne planetwin365 kvote: pobeda domaćina donosi kvotu od 2,99, a gostiju od 2,58. Treba reći da se Rio Ave oslanja na odbranu, što je pokazao i prošle sezone, ali i u pripremnim mečevima, pa možete razmisliti o igrama NG za kvotu od 1,72, ili konkretnu igru Home Under 0,5, odnosno da Boavista neće dati gol, za kvotu od 2,66.

Još sporta:

Zato ga Grobari i vole toliko! Legendarni kapiten nikad bliži dresu Partizana!

Biće zanimljivo! Parižani se jesu svetski pojačali, ali i Lion ima svoj ubitačni tandem!

Ne postoji ni trag u pesku! Ivana je ostala bez medalje zbog obične PRETPOSTAVKE!

Frka u Realu! Zidan želi bivšu Barsinu zvezdu, Perez protiv tog transfera!