Campeón de Campeones

Tigres UANL i Chivas de Gvadalahara ispisuju novu stranicu istorije.

> 02:32

Meksički trofej Campeón de Campeones ima dugu i slavnu istoriju ali je u poslednjih nekoliko decenija zbog promena kriterijuma za učesnike pomalo izgubio svoj stari sjaj. Status se polako popravlja a novu stranicu istorije ispisuju timovi iz Montereja i Gvadalahare.  U ovogodišnjem izdanju trofeja gledaćemo Tigres UANL i Chivas.

Utakmica za prestižni trofej će se drugu godinu za redom odigrati u Los Anđelesu pa će mnogobrojna lokalna populacija meksičkog porekla  imati mogućnost da uživa u veoma zanimljivom susretu. Tigres je branilac trofeja pošto su prošle godine u finalu bili bolji od ekipe Pachuca sa 1-0. Bio je to njihov prvi trofej u ovome takmičenju, Chivas de Gvadalahara je sedam puta bila pobednik ali poslednji put davne 1970.

Poslednja dva međusobna meča ovih rivala završena  su u GG varijanti  sa tri i više golova, razmislite o tome. Gvadalahara je u krizi ali neće propustiti priliku da proba da osvoji veliki trofej ponovo posle skoro četrdeset godina. Možda neće uspeti u tome ali svakako može makar do jednog gola. Kvota na GG je 2,13 a na igru 3+ 2,28. U COMBO varijanti GG&3+ kvota je trenutno 2,93 što znači praktično trostruku isplatu u slučaju pogotka. Iskusni kladioničari znaju da su ovo visoke kvote za ove igre ali ponekad treba rizikovati, možda upravo za ovaj meč. Ako vam se naš predlog ne sviđa analizirajte sami kompletnu planetwin365 ponudu igara i i kvota za ovaj susret i napravite svoj izbor.

Početak utakmice je u ponedeljak u 04:45 časova, možda malo nezgodan termin za Evropljane ali pravo vreme za  pubilku u Meksiku i Americi. Za one za koje ovaj meč pada suviše kasno, ili je pravilnije reći rano, imamo rešenje, pogledajte kompletnu planetwin365 ponudu i uverite se  zašto tvrde da je planetwin365 najbolji na tržištu!

Još sporta:

Drugo veliko pojačanje iz Milana! Napadač u suzama napustio San Siro!

Mandžukić izneo "prljav veš"! Uoči finala LŠ, dvojica igrača napravili haos, Alegri im rekao da lete iz ekipe!

Murinjo progovorio o ostanku Ibre u Junajtedu!

Zarić uzeo zlato! Srbija ima prvaka sveta u bacanju koplja!