Real Madrid Darušafaka

Može li Darušafaka da iznenadi Real večeras?

> 11:24

Real Madrid i Darušafaka igraju večeras drugi meč četvrtfinala Evrolige i opšte je očekivanje da će biti dobar kao i prvi.

Prvi meč je dobio Real Madrid sa 83:75. Oba tima pokazala su tada svoj kvalitet, ali su Španci pokazali da su ipak malo kvalitetniji.

Planetwin365 kvote su apsolutno na strani Reala, čija pobeda je procenjena kvotom od 1,16, dok je pobeda Darušafake procenjena kvotom od 6,04. Hendikep na Madriđane sada je -10,5, a pobeda uz hendikep nosi kvotu od 1,90, baš koliko i dvojka u takvoj postavci.

U prvom meču hendikep je bio veći, ali je Darušafaka vodila na poluvremenu, a u poslednjoj četvrtini Real je imao i tri i 12 poena prednosti, da bi na kraju bilo osam. Možda je sada vreme da pokaže poverenje u Blata i Darušafaku i razmisli o igri 2HND za kvotu od 1,90.

Kada je u pitanju planetwin365 Specijal sa poenima igrača, Ljulj je glavni u Realu, a granica na njega je 18,5. Još jedan Over koji bi trebalo da dođe jeste na 17,5 na Breda Vonamejkera, glavnog igrača Darušafake, koji igra uvek skoro ceo meč i ima potpunu slobodu.

Još sporta:

Strašna povreda Ibrahimovića: Kraj sezone za Zlatana! (VIDEO)

Uhapšen napadač na autobus Borusije! Motiv napada - za nepoverovati!

Kinezi i teško ludilo savremenog fudbala! Odbija li se uopšte ovakva ponuda?!

Nova glavobolja za Sašu Đorđevića - Još jedan reprezentativac završio sezonu?