Kup Koraća

KOŠARKA: U Nišu počinje završni turnir Kupa Koraća

> 13:53

U Nišu danas počinje završnica Kupa Koraća, Crvena zvezda i Partizan tradicionalno najozbiljniji kandidati da se okite novim trofejom u najmasovnijem takmičenju u Srbiji. Titulu brani ekipa Mega Leksa koja je prošle godine napravila ogromno iznenađenje i osvojila svoj prvi veliki trofej.

Prvi dan završnog turnira otvaraju utakmice FMP-Spartak (17h) i Crvena zvezda-Vršac (19:30h), sutra se u preostalim četvrtfinalma sastaju Mega Leks-Dinamik i Partizan-Dunav, i ove dve utakmice se igraju u istim terminima kao i današnje.

Kada pričamo o današnjim utakmicama očekuju se lake pobede ekipa FMP-a i Crvene zvezde a ono što bi trebalo da bude teže pogoditi je razlika na kraju tih susreta. Hendikep na Zvezdu  je postavljen veoma visoko, čak na -30,5 poena razlike dok se za utakmicu FMP-Spartak očekuje da bude nešto neizvesnija, hendikep na FMP je postavljen na -13,5 poena. Kvote u igri sa hendikepom su postavljene na 1.85, čini se da će ovo biti lako za pogoditi ali imajte na umu da će Zvezda u Nišu nastupiti bez Dangubića i Vilijamsa a sasvim je moguće da će Radonjić odmarati još neke od glavnih poluga tima. 

Kad govorimo o broju poena na ova dva susreta, za prvi meč margina je postavljena na 153,5 dok za utakmicu Crvene zvezde i Vršca margina iznosi 154,5 poen. Uostalom, pogledajte kompletnu planetwin365 ponudu za ova dva meča, analizirajte i izaberite opciju koja će doneti maksimalan profit uz minimalan rizik!