AFC Liga šampiona

LIVE BETTING - Sidneju za prolaz dalje potrebna pobeda

> 12:04

Danas se igra osam utakmica azijske Lige šampiona, u pitanju je poslednje šesto kolo takmičenja po grupama a mi ovde najavljujemo utakmicu grupe  H u kojoj Sidnej pokušava da uhvati poslednji voz koji vodi u eliminacionu fazu, protivnik je skoro pa prežaljeni Šangaj Sinuha.

Ova dva tima drže poslednja dva mesta u grupi sa pet odnosno četiri osvojena boda, iza Kašime koja je prva sa devet bodova i Suvon bluvingsa koji ima sedam. Kašima danas dočekuje Suvon i ukoliko pobedi ili odigra nerešeno Sidnej bi pobedom protiv Šangaja izbio na drugo mesto i prošao dalje. Ova šansa im se ukazala nakon što su u prošlom kolu na gostovanju dobili Suvon sa 4-1 i tako popravili jako loš start takmičenja. Šangaj u prvih pet kola nema pobedu ali je i samo jednom poražen i to na svom terenu pa se očekuje da i ovde pruže ozbiljan otpor. I oni imaju šansu za prolaz ali im je za to potrebna visoka pobeda u ovome meču uz poraz Suvona od Kašime.

Kvote na stratu meča idu na ruku Sidneja, "kec" je na 1,21 dok je "dvojka" na ogromnih 10,93. Između se smestila kvota na remi koja je na 5,77. Posetite planetwn365 LIVE BETTING sekciju i sastavite vaš dobitni tiket!