KB Stars - Deajeon

LIVE BETTING - Odbojka, uvertitra za uzbudljiv sportski dan

> 11:15

Onima koji bi da svoj kladioičarski dan započnu sa nekim tiketom uplaćenim na sportske događaje u toku skrećemo pažnju na odbojkašku utakmicu južnokorejske V lige u kojoj nastupaju KB Stars i Deajeon.

U toku je uvodni set pa ima dovoljno vremena da malo sačekate, vidite kako će se kretati rezultat i tek tada uplatite vaš tiket. U tom slučaju je verovatno da će dobitna kvota biti nešto niža ali će i profit biti nešto sigurniji. Na prvi tehnički tajmaut igrači su otišli pri rezultatu 8-7 za fomaći sastav. Trenutno je kvota na pobedu KB Starsa na vrednosti 1,77 dok pobeda godstuju nosi ispaltu po kvoti 1,90 ali imajte na umu da se kvote menjaju bukvalno sa svakim poenom. U pitanju je inače deseto kolo V lige i duel dve prvoplasirane ekipe na tabeli.

Pored ove odbojkaške utakmice trenutno se u planetwin365 LIVE BETTING ponudi može pronaći mnoštvo teniskh mečeva sa turnira nižih kategorija, tu je i par košarkaških utakmica a kako dan bude odmicao biće sve više fudbala. Sve će kulminirati u večernjim časovima kada nas očekuju utakmice fudbalske  Lige šampiona  ali i dosta košarke. Budite na pravom mestu, uz planetwin365!

JOŠ SPORTA: 

Ovo su najveće prevare u istoriji svetskog fudbala

Prevara veka - Milan je kupio Kinez koji nema ni centa

Zvezda putuje za Belorusiju - Evropa znači proleće

U velikom derbiju Lejkersi savladali Čikago