Jermenija-Rusija

LIVE BETTING - U21, kvalifikacije za evropsko prvenstvo

> 12:23

U podne je počela prva od 12 današnjih utakmica kvalifikacija za prvenstvo Evrope za reprezentacije mlađe od 21 godine, sastaju se mladi Jermenci i Rusi.

Ove dve selekcije igraju u grupi 7 zajdno sa selekcijama Srbije, Austrije, Makedonije i Giblartara. Na čelu grupe je naša reprezentacija koja je u tri utakmice osvojila maksimalnih devet bodova. Srbija danas od 18:30 časova gostuje u Austriji i ukoliko pobedi naći će se nadomak željenog plasmana  na završni turnir. Samo prva selekcija iz svake grupe će sigurno obezbediti direktan plasman dok će samo najuspešnije drugoplasirane ekipe steči isto pravo.

Rusi su trenutno drugi u grupi sa dve pobede, dva remija i jednim porazom. Na trećem mestu je upravo Jermnija koja ima utakmicu više i isti broj bodova a slede Austrija, Giblartar i Makedonija. Za utakmicu koja je u toku kvote kažu da su pobedi bliži gosti. Pobeda Rusije je na kvoti 1,30 a pobeda Jermenije na kvoti 8,25. Remi se plaća po trenutnoj kvoti 4,67.

Pored ovih igara i kvota u planetwin365 LIVE BETTING ponudi su i druge standardne igre i kvote za fudbalske utakmice u toku, posetite nas i saznajte kako najlakše do profita!

Još sporta:

Agasi siguran u srpskog asa: "Novak je rešio problem lakta jednom za svagda!"

Tajsonu zabranili ulazak u Čile!

As Čelsija odbio da igra za reprezentaciju Engleske!

Real ispustio Portugalca! "Đavoli" doveli "novog Ronalda"!