Šinik-Kuban

LIVE BETTING - Ruska Divizija 1, odlične kvote za meč Šinik-Kuban

> 12:52

U Rusiji se danas igra kompleno 22. kolo Divizije 1, pojedine utakmice su već gotove a mi pratimo okršaj između Šinika i Kubana. Na isteku prvih 45. minuta nema golova, na odmor su ekipe otišle pri rezultatu 0-0.

Šinik iz Jaroslava je na šestom mestu Divizije 1 i jedan je od kandidata za plasman u elitnu ligu. Nakon 21 kola Šinik ima 34 boda, tri manje od ekipe Tambov koja je na četvrtom mestu, poslednjem koje daje nada da se kroz doigravanje može i do elite. Kuban je znatno lošije plasiran, trentno je tek na 12. mestu što znači da će Kuban više voditi računa o opstanku u Diviziji 1 nego što će se truditi da dođe do mesta koja mogu značiti promociju u rusku Premijer ligu.

Kvote su u ovome trunutku odlične, pobeda Šinika je na kvoti 2,77, remi se plaća po kvoti 2,35 a pobeda Kubana po kvoti 3,35. Slične vrednosti nose i kvote na igru koji tim će postići sledeći, odnosno prvi, pogodak na ovoj utakmici a ako želite da saznate i ostale vredosti kvota kao i koje još igre su u ponudi pogledajte planetwin365 LIVE BETTING sekciju!

Još sporta:

Odmazda Kontea, skoro svi Brazilci na izlaznim vratima, a razlog je samo jedan

Zvezda dočekuje Sports Menadžment

Real našao zamenu za srpskog centra i Ajona

Ako bude hteo da kupuje u januaru, Portugalac će morati najpre da prodas