NBA, plej-of

Vašington timskom igrom čuva prednost domaćeg terena

> 01:05

Vašington je dobio prvi susret ove serije i noćas ima priliku da novom pobedom napravi još jedan korak ka drugom krugu NBA doigravanja. Nakon ove utakmice serija se seli u Atlantu gde će biti odigrana sledeća dva meča, 22. i 25. aprila..

Duel Vašingtona i Atlante je obzirom na plasman u regularnom delu, Vašington je bio četvrti a Atlanta peti tim na istoku, jedan od neizvesnijih u prvom kolu doigravanja. U prvom meču koji su Čarobnjaci dobili sa 114-107 presudila je kolektivna igra, imali su 10 asistencija više uz znatno manje izgubljenih i par ukradenih lopti više u odnosu na Atlantu. U timu iz glavnog grada čak šest igrača je postiglo dvocifren broj poena a trojica su imali više od 20. Najefikasniji od njih bio je John Wall sa 32 poena, uz 14 asistenicja a treba reći i da je Dennis Schröder kod gostiju postigao 25 poena a da je i devet puta asistirao.  

Pobeda Vašingtona trenutno nosi kvotu 1,42 dok je suprotan ishod na kvoti 2,85. Granica za broj poena je na 211,5 sa kvotom 1,85 za više i 1,95 za manje od toga. Ove kvote važe u uvodnim minutama utakmice ali će se svakako menjati kako utakmica bude odmicala.

Budite uz planetwin365 LIVE BETTING platformu i uživajte u vrhunskoj košarci uz vrhunske kvote. Zabavite se uz odličnu grafiku koja prati sve događaje u ponudi, pratite igru i uključite u nju se kada god to poželite.

Još sporta:

Opilo ih slavlje! Crno-beli zaboravili igrača na "Marakani"!

Barselona prodaje Argentinca za "siću"!

Može on i bez Lestera: Ranijeri ima novi bombastičan angažman!

Katalonci prokrvarili za novo čudo, ali Juventus ide u polufinale!