Kreću pregovori - Finiks dolazi po Dončića

> 17:57

Generalni menadžer Finiks Sansa Rajan Mekdona otputovaće u Španiju narednih nedelja kako bi obavio razgovor sa potencijalnim prvim pikom na NBA draftu, Lukom Dončićem, objavio je ugledni list Ju-Es-Ej Tudej.

Tošić odlazi kod Piksija u Kinu

Trener Finiksa Igor Kokoškov je kao selektor Slovenije imao odličnu saradnju sa Dončićem, što je krunisano u septembru prošle godine osvajanjem titule prvaka Evrope.

“Svakako ćemo se ponajviše osloniti na mišljenje Kokoškova. On je naš glavni trener i ume da proceni igrače, pogotovo one kojima je potreban razvoj. Radio je sa Dončićem, osvojili su evropsku titulu. Momak je vrhunski talenat i svakako kandidat za prvog pika. A poznajući Igora, imaće jasno mišljenje o Luki, mnogo su vremena proveli zajedno. Istovremeno, želi da na draftu izabere najbolje moguće rešenje za Finiks”, kazao je Mekdona.

I dok u Finiksu razmišljaju o dilemi Dončić ili Ajon, mladi slovenački as sprema se za učešće na Fajnal foru Evrolige u Beogradu. Košarkaši Reala u polufinalnom meču u Beogradu sastaće se sa moskovskim CSKA.

JOŠ SPORTA:

Partizan potpisao ugovore sa 13 velikih talenata

Sa ovim Englesi idu u Rusiju!

Gvardiola: Nemamo 300.000.000 da ulažemo svakog leta!

Rim - Novak lako među 16 najboljih