Boston - Lebron: 2:0

> 09:04

Uprkos monstruoznoj partiji Lebrona Džejmsa, Boston je iskoristio i drugi put prednost domaćeg terena i savladao Klivlend sa 197:94.

Ovaj Brazil ne ide na SP - vrednost oko 220.000.000 evra

Lebron je ubacio čak 21 poen u prvoj četvrtini od 27 svoga tima. Zahvaljujući njemu gost je vodio skoro sve vreme do polovine treće četvrtine, u jednom trenutku i sa 11 poena prednost.

Sve se promenilo posle kontre Terija Rozira i atraktivnog zakucavanja. Boston je poveo sa 74:71 i nije se zaustavljao.

Celtics take a 2-0 lead after beating the Cavs, 107-94. ????

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on

Na kraju je Džej Ar Smit svoju frustraciju izbacio na Horfordu kada ga je podmuklo gurnuo pri zakucavanju. Dobio je tehničku i rezultat od 2:0 u seriji za Boston se nazirao.

Kada kažemo da je samo tri igrača u Kavsima bilo dvocifreno, među kojima Korver sa 11, sve je jasno. Jednostavno Džejmsovih 42 poena, 10 skokova i 12 asistencija ne predstavlja veliki kredit koji vrhunska odbrana Seltiksa ne može da dopusti. Kevin Lav je ubacio 22 i skočio 15 puta.

Kod Bostona sasvim druga priča. Džejlen Braun je ubacio 23, Markus Smart je šutao samo 3 od 9, ali utakmicu završio sa 11 poena, 5 skokova i 9 asistencija i donosio poteze ogromnom značaja. On je i najsrdačnije reagovao nakon Smitovog nesportskog faula.

Serija se sada seli u Ohajo gde će se odigrati naredna dva meča – sledeći je na programu noći između subote i nedelje.

JOŠ SPORTA:

Ivanović još dve godine u Budućnosti!

Nemci skupljaju sličice na kreativan način

Portugalci otkrili koga je Krstajić izostavio sa spiska

Ovako izgleda sasvim običan dan Šarunasa Jasikevičijusa