Vejd ugasio Vukove

> 09:35

Kao u najboljim danima. Dvejn Vejd je zaustavio vreme, vratio sat unazad, ubacio 28 poena, pa je Majami napravio brejk u drugoj utakmici serije protiv Filadelfije.

Evo ko je po Humelsu "Kralj Tvitera"

Ujedno, to je bio prvi poraz Siksersa u 17 mečeva računajući i regularnu sezonu. Iskopali su preveliku rupu, vratili se sa -16 na jedan posed, ali je Vejd pogodio kada je bilo najpotrebnije.

Siksersi su ponovo bili bez Embida, za razliku od prvog meča u prvom poluvremenu noćas nisu pogodili ništa. U nastavku su se raspucali, Simons je ubacio 24 poena, Šarić 23, ali nije vredelo, protiv Vejda nisu mogli.

Dragić odobar,, 20 poena, 3 asistencije, 4 skoka, Džejms Džonson je ubacio 18 poena, imao 7 skokova i 5 asistencija.

Serija se seli u Majami, videćemo može li Filadelfija da vrati brejk i prednost domaćeg terena.

U drugom meču večeri, još jednom se pokazalo da su Voriorsi prejaki za ovakve Sparse. Iako je bilo mučenja u prvom poluvremenu, u nastavku je usledila šuterska klinika. Na kraju 15 trojki za Golden Stejt, 32 poena za Duranta, 31 za Tompsona, sa druge strane Oldridž nedovoljan, 34 poena, 12 skokova, ali jednostavno San Antonio nema dovoljno oružja za Golden Stejt i bez Karija. Nedostaje Leonard, vidi se to u svakom meču, Popović je probao da promeša stvari Rudi Gej u startnoj petorci, ali nije bilo pomoći.

Prošle godine je šampion počistio San Antonio, i ove bi moglo da bude slično, Voriorsi će učiniti sve da tako i bude kako bi dali više vremena za odmor i lečenje Stefu Kariju.

Serija ide u Teksas, treći meč je u četvrtak u San Antoniju.

Golden Stejt - San Antonio 116:101 (2:0)
Filadelfija - Majami 103:113 (1:1)

JOŠ SPORTA: 

Ko je sve bio praćen na derbiju?

Kapetanović u Dinamiku

Brazilac zaludeo Evropu

Oglasio se Enis nakon odlaska