Irving Medžik otkriva grešku iz života, zbog koje i dan danas poludi!

> 14:59

Irving Medžik Džonson važi za jednog od najboljih igrača svih vremena, ali i za jednog od najbogatijih. Bogatsko legendarnog plejmejkera Los Anđeles Lejkersa procenjuje se na preko pola milijarde dolara.

MILIVOJEVIĆ OTKRIO TUŽNU ISTINU O SRPSKOM FUDBALU

Gostujući u jednom popularnom američkom šou programu, otkrio je da ga je neznanje i loša procena koštalo nekoliko milijardi.

"Kada sam izašao s koledža, sve kompanije nudile su mi ugovor da nosim njihove patike. A, tu je bio i jedan momak – Fil Najt, koji je tada nedavno pokrenuo kompaniju pod imenom 'Najki'. Sve druge kompanije nudile su mi novac, dok on nije bio u mogućnosti da uradi isto jer je tek počinjao, pa mi je ponudio deonice", rekao je Medžik.

Na kraju se ispostavilo da je gospodin Fil Najt pokrenuo tada kompaniju koja je u narednim decenijama postala sinonim za sport, odnosno najveći proizvođač sportske opreme na svetu.

"Rekao mi je – 'Daću ti mnogo, mnogo deonica. Ali ja tada nisam znao ništa o njima, dečko iz centra grada, nikada se nisam susreo sa time i nisam znao kako sve to funkcioniše. Eh, ne da sam pogrešio... I danas se iznerviram svaki put kada uđem u 'Najkijevu' prodavnicu, prosto poludim. Čoveče, pa dobijao bih novac od svakoga ko kupi bilo šta od njih" - izjavio je Medžik.

Šta će čovek nije on kriv što tada nije znao šta su deonice!

JOŠ SPORTA:

HAOS U PJONGČANGU - Hakeri zvanični sajt Igara!

Pjaniđani objasnio šta je potrebno da bi se Zvezda pobedila u Beogradu  

Murinjo zna šta mu treba - Stiže defanzivac Monaka!  

Siti nastavlja da troši - Stiže Fred za 44.5 miliona!