Zemljotres u NBA - Da li to Lebron pakuje kofere? (FOTO)

> 13:26

Lebronov prelazak iz Klivlenda u Majami sada već daleke 2010. godine, je možda i najveći transfer NBA svih vremena. Triling Lebron, Vejd, Boš je osvojio dva šampionska prstena pre nego što se Lebron 2014. godine vratio među Kavalirse.

Pre nekoliko dana Lebron je ponovo bio u Majamiju, a slika dvorane „Amerika Ejrlajns Arene“ i natpis na Instagramu „mnogo uspomena me veže za ovo mesto“, su odmah digi dozu panike među navijačima u Ohaju.

A ton of great memories riding past her today!! #AAA #striveforgreatness?

Објава коју дели LeBron James (@kingjames) дана

„San Sentinel“, ugledne dnevne novine iz Majamija međutim tvrde da se Lebron u ovom gradu nalazi na odmoru. Ipak, pažljivijim pratiocima društvenih mreža nije promaklo da je jedna od prvih osoba koja je lajkovala ovu fotografiju bio niko drugi do Dvejn Vejd. Očigledno je da i Vejd koji sada nastupa za Čikago, kao i Lebron imaju dosta pozitivnih uspomena iz vremena provedenog u Majamiju.

Ipak, da li Lebronova osećanja prema Majamiju mogu da otiču na njegovu sledeću odluku koja se očekuje na leto 2018. godine? Gotovo sigurno ne. Drugi dnevnik iz ovog grada „Majami Herald“, tvrdi iz dobro obaveštenih izvora, da uprava Majamija ne razmatra ozbiljno Džejmsov dolazak, jer sam igrač nije zainteresovan da se vraća na Floridu.

Ugovor koji Džejms ima sa Kavalirsima važi još tri sezone, ali ostavlja mogućnost da posle nastupajuće sezone klub ili igrač raskinu ugovor bez posledica po jednu ili drugu stranu. U ovom trenutku karijere osim sportskih motiva sam Lebron ima i dosta poslovnog interesa, jer mu je cilj da unovči sebe što više, jer mu nije ostalo mnogo godinu tokom kojih može da igra na vrhunskom nivou.

Zbog svega toga, mnogi dobri poznavaoci prilika tvrde da bi Džejms u slučaju da poželi odlazak iz Klivlenda mogao dase zaputi na Zapadnu obalu, gde bi ga raširenih ruku čekali Los Anđeles Lejkersi. Lonco Bol je prava zvezda letnje lige, vodi Lejkerse do finala ovog takmičenja, i sasvim sigurno je da će biti jedan od oslonaca ovog tima u budućnosti, sa obzirom na to da je postao član „Jezerdžija“ na ovogodišnjem draftu, i to kao drugi pik. Lebron je investirao i novac u određene poslovne prilike u Los Anđelesu, tako da njegov odlazak u ovaj grad ne bi bio iznenađenje.

U svakom slučaju još jednu sezonu ćemo Lebrona Džejmsa gledati u Kavalirsima, a da li će se tako nastaviti i narednih sezona zavisi isključivo od njegovih kao i ambicija uprave tima iz Ohaja.

Još sporta:

Zvezda našla novog golmana u Crnoj Gori! Tražen je, a branio je sjajno protiv Partizana!

BOMBA PRELAZNOG ROKA! Taman smo mislili da je Milan stao, ali 'rosoneri' dovode zvezdu Reala!

Nova ATP lista nakon Vimbldona! Novak drastično smanjio zaostatak za Marejem!

Srpska NBA specijlanost! Dodavanje bez gledanja, ovaj put u režiji Zagorca! (VIDEO)