Alimpijević: "Bolji smo nego na početku sezone"

> 22:38

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Pioniru Olimpiju Milanu 100:89 u 22. kolu Evrolige.

"Veoma bitna utakmica za nas. Poslednja u Evroligi pred Kup Radivoja Koraća. Bili smo dobri u napadu, ali u odbrani ima stvari koje bi trebalo popraviti. Zadovoljan sam ovom pobedom", rekao je Alimpijević.

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je vrlo zadovoljan igrom svog tima u pobedi protiv Milana.

"Sjajna utakmica za nas. Timska pobeda s 22 asistencije, s dobrom energijom na skoku u oba pravca. Kada pričamo o odbrani, teško je izostaviti i ne reći da je ovu ekipu užasno teško držati na mali broj poena. Oni su ekipa koja daje najviše poena u Evroligi. Teško je držati njihovu spoljnu liniju na razumnom broju poena, a opet da se to ne odrazi na drugoj strani u napadu", rekao je Alimpijević.

Dušan Alimpijević je ocenio da je ekipa mnogo bolja sada nego na početku sezone jer je kako je rekao, očigledan veći doprinos igrača s klupe.

"Zvezda je mnogo bolja sada nego na početku, jer su igrači koji su imali ulogu s klupe kada su ulazili u igru značajno bolji, imaju značajno bolje uloge. Nije normalno očekivati od igrača koji su nosili Zvezdu od samog starta da zadrže kontinuitet do samog kraja sezone", kazao je trener Zvezde.


JOŠ SPORTA:   


ZVEZDA ODLUČILA - Evo gde će igrati Boaće u nastavku sezone 

Siti nastavlja da troši - Stiže Fred za 44.5 miliona! 

Sledeće godine napadaju titulu - Čelzi plaća 119 miliona funti za zvezdu Reala 

Dug Partizana narastao preko 20 miliona evra