Šaras: Probaćemo da iznenadimo Fenerbahče

> 15:50

Žalgiris je dobio simpatije srpskih poklonika igre pod obručima što legendarnog Šarunasa Jasikevičijusa čini izuzetno ponosnim.

Itudis: Dao bih svima jednake šanse

"Fajnal for je već veliko dostignuće za nas i ceo tim. Verujem da će oni igrati odlično, zato smo i svesni da ceo ovaj izazov mora da bude težak Kao i svaki trener, koncentrisan sam na posao. Presrećan sam što imam igrače koji žele da uče i hoće da napreduju. Što se nas tiče ne razmišljamo previše unapred i samo razmatramo narednu utakmicu. To je naša filozofija cele sezone. Probaćemo da iznenadimo Fener", precizan je Jasikevičijus.

"Hvala Bogu da ne igram jedan na jedan sa Željkom", nasmejao je Šaras sve prisutne goste na Kalemegdanu.

"Svima je jasno koliko je i kako teško igrati protiv aktuelnog prvaka Evrope. Opet, mi verujemo da ćemo igrati dobru utakmicu. Svesni smo činjenice da je ovaj tim prevazišao ovosezonska očekivanja, ali ne razmišljamo o tome. Nama je sada najbitnije da se spremimo za utakmicu s Fenerom".

Mladi litvanski stručnjak napominje da je ponosan na činjenicu što je ceo tim stao iza njega i što zajedničkim snagama prave velike rezultate.

"Srećan sam što imam igrače koji me podržavaju kao trenera. Naravno, misli su nam samo usmerene na petak i meč protiv Fenera. Voleo bih da u završnicu uđemo s aktivnim rezultatom i tako budemo u prilici da se borimo za pobedu".

JOŠ SPORTA:

Nejmar: Ovaj Mundijal mora biti moj

Đorđevićev duel sa Skariolom, ali van reprezentacija

ANGT: Mega na -38 u prvoj utakmici završnog turnira

Obradović ne razmišlja puno o tituli: Razmišljam o Žalgirisu!