Najavljeno je ono čega su se mnogi ljubitelji košarke u našoj zemlji najviše pribojavali

Saletove 'slatke muke'- u slučaju da smo bez Jokare na EP, ovo su zamene!

> 18:56

Selektor Aleksandar Đorđević će u slučaju da ostane bez momka koji je za samo dve godine postao jedan od najboljih centara u NBA ligi biti na "slatkim mukama" koga da povede u Istanbul u septembru, jer na raspolaganju ima nekoliko odličnih visokih igrača. Jasno je samo da će Srbija sigurno biti žestoko oslabljena bez sjajnog Jokića u borbi za prvu titulu još od 2001. godine.

Spisak je dug, jer skoro svi srpski košarkaši imaju sjajne sezone u svojiim timovima. Ognjen Kuzmić ima sjajnu sezonu u dresu Crvene Zvezde, Miroslav Raduljica je imao solidne nastupe u dresu Armanija, ali je on neraskidivi deo ovog tima, Vladimir Štimac igra sezonu snova i karijere u dresu Bešiktaša, o kvalitetima Bobana Marjanovića je suvišno pričati i svima je jasno kakvu nepravdu trpi u Detroitu, a tu je sjajni Dejan Musli koji je nekoliko meseci biran za MVP meseca u Endesa ligi.

Naravno, kada dođe vreme, selektor će znati šta mu je potrebno da ima najbolji mogući tim u borbi za povratak na evropski tron. Bez obzira na to ko šta od nas misli da je bolje, rezultati iz prethodnih godina jasno pokazuju da šta god Đorđević odlučio, to će biti prava odluka.

Još sporta:

Federer propušta Rolan Garos?

Konte "pao u nesvest" kad je čuo cenu za njegovu prvu metu!

Stanojević potpisuje milionski ugovor!

Vlasnik NBA tima dolazi u Evropu po Teodosića!