Ovo nismo mogli da očekujemo!

NI ON NIJE OSTAO RAVNODUŠAN: Duško Vujošević uputio sve pohvale Zvezdi!

> 09:41

Trofejni trener Partizana progovorio o igrama aktuelnog šampiona Srbije i ABA lige, koji ove godine impresionira sjajnim rezultatima.


Iako je tokom boravka u Partizanu (pre)često vodio polemike sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, Dušku Vujoševiću to nije prepreka da danas oda priznanje svom kolegi Dejanu Radonjiću na klupi Zvezde i njegovim igračima na svemu onome što su uradili od početka tekuće sezone.


Aktuelni trener Limoža, naravno, i dalje pomno prati dešavanja u srpskoj košarci, a Zvezdine fenomenalne igre ove sezone je iskreno pohvalio u intervjuu za ''Blic'', uz opasku da uvek razdvaja ''način na koji je taj klub postavljen i kako se takmiči''.


''Ovo što radi ekipa koja je prošla čitavu tu situaciju van sportskih faktora, maksimalno dobro koristi. Stvarno dobro igraju, svaka im čast! Tim i stručni štab su za svaku pohvalu. Momci igraju sa velikom borbenošću, imaju sistem igre kako u napadu tako i u odbrani. Vidi se kolektiv, dobro su utrenirani'', objašnjava Vujošević.

Zna i da ga je u međuvremenu Dejan Radonjić pretekao po broju pobeda u ABA ligi, i to je mirno prihvatio.

''Doći će neki treći trener koji će prestići njega. Tako vam je to'', kaže Vujošević.

Partizan je od njegove najveće radosti, u poslednjih par godina postao bolna rana, zbog načina na koji je smenjen. Naravno, prati dešavanja, ali mu je i dalje teško da prihvati da se crno-beli takmiče u marginalnoj FIBA Ligi šampiona. Ipak...

''Kada je već u takvoj poziciji, bolje da pobeđuje nego da gubi. Makar i na tom nivou'', kaže Vujošević.

O svom sadašnjem klubu Limožu kaže da trenutno nema ekipu sa velikim potencijalnom za veće domete u ligi kakva je francuska, a što se tiče promene na čelu KSS, Predragu Daniloviću je poželeo mnogo sreće...

Još sporta:

BODIROGA NA NBA NAČIN: Da li vas podseća ova finta na nekoga? (VIDEO) 

NA "MARAKANI" VRI KAO U KOTLU: Novo pojačanje za "crveno-bele" stiže iz Kruševca 

SAD JE I ZVANIČNO: Srbin potpisao za Valensiju!

VELIKI BOGDANOV POVRATAK: MVP derbija, izveo je i potez večeri! (VIDEO)