Početak "velike ljubavi" sa navijačima Crvene zvezde!

VEĆ POBRAO SIMPATJE "DELIJA": Tompsonovi prvi poeni za Zvezdu! (VIDEO)

> 21:31

Četiri minuta pre kraja prve četvrtine duela u Sremskoj Mitrovici Dion Tompson je kročio na parket, a nedugo zatim postigao je prve poene koji bi simbolično mogli da predstavljaju početak "velike ljubavi" sa navijačima Crvene zvezde mt:s.

Amerikanac koji se nedavno priključio ekipi Crvene zvezde mt:s u ponedeljak je dobio priliku da debituje u crveno-belom dresu.

Trener Dejan Radonjić poslao je Diona Tompsona na parket nepuna četiri minuta pre kraja prvog kvartala u susretu sa Mega Leksom, a Amerikanac je za kratko vreme pobrao simpatije "Delija".

Manje od osam minuta proveo je Dion Tompson na parketu ali mu je to bilo više nego dovoljno da izraste u najefikasnijeg igrača prvog dela meča sa 10 poena i 5 skokova.

Takav učinak obradovao je "Delije" o čemu smo pisali nakon prvog poluvremena duela u Sremskoj Mitrovici.

Prve poene u crveno-belom dresu Dion Tompson je postigao na 2:55 pre kraja prve četvrtine duela sa Mega Leksom na asistenciju Nejta Voltersa i slobodno možemo da kažemo da bi ovi poeni simbolično mogli da predstavljaju početak velike ljubavi između "Delija" i novog člana Crvene zvezde mt:s.

Jasno je da će Tompsonu biti potrebno još vremena za privikavanje na novu sredinu, trener je poručio da ga neće forsirati, ali ne sumnjamo da navijači posle večerašnje partije jedva čekaju da ga vide u Evroligi.

Još sporta:

NEMA MU RAVNOG: Ronaldo najbolji igrač sveta u 2016. godini!

BODIROGA NA NBA NAČIN: Da li vas podseća ova finta na nekoga? (VIDEO) 

NA "MARAKANI" VRI KAO U KOTLU: Novo pojačanje za "crveno-bele" stiže iz Kruševca 

SAD JE I ZVANIČNO: Srbin potpisao za Valensiju!

VELIKI BOGDANOV POVRATAK: MVP derbija, izveo je i potez večeri! (VIDEO)