Budućnost našla rešenje!

> 11:25

Prva opcija je adaptacija dvorane ''Morača'' tokom leta, kako bi se povećao kapacitet gledališta na zahtevanih 5.000 mesta, a ukoliko Podgoričani to ne urade na vreme, već imaju i rezervnu opciju.

Dugačka lista skauta, Vengerovi pratili Živkovića

Naime, makedonski portal "sportmedia.mk" prenosi da bi Budućnost mogla da evoje mečeve u Evroligi igra u Skoplju, u dvorani ''Jane Sandanski'' koja bi im širom otvorila vrata za evropske košarkaške spektakle, što bi bio istorijski događaj i za Makedoniju.

Ova dvorana, za razliku od ''Morače'', ispunjava sve kriterijume koje je postavila Evroliga, kapacitet joj je 6.500 mesta, i skopski aerodrom je blizu, pa ne bi bilo nikakvih prepreka da Budućnost kao domaćin igra u Skoplju. Takođe, moglo bi da se računa i na veliko interesovanje ljubitelja košarke i iz Makedonije, i iz Crne Gore, pa ne bi trebalo da se postavlja pitanje da li će tribine biti dovoljno popunjene.

U prilog svemu ovome, pomenuti portal prenosi i informaciju da je bivši predsednik skopske opštine ''Aerodrom'' Ivica Konevski posetio Podgoricu, gde je bio gost predsednika Budućnosti Dragana Bokana tokom finalne serije plej-ofa ABA lige.

JOŠ SPORTA: 

Evo ko je po Humelsu "Kralj Tvitera"

Vejd ugasio Vukove

Bonuci: Ko zna kako bih reagovao da sam bio u Madridu

Murinju prekipelo