Bokan: Siguran sam da smo dorasli izazovu

> 13:51

Budućnost je sinoć savladala Zvezdu 78:77 i večeras ima prvu meč loptu.

Čović doneo odluku: Zvezda ne igra večeras?!

Međutim, prvi čovek crveno-belih je izjavio da njegovi igrači neće večeras izaći na parket kada je zakazan četvrti možda i odlučujući meč. 

Čović je najpre arbitražu sudijske Damir Javor-Tomislav Hordov-Mario Majkić nazvao "neviđenom krađom", da bi potom na vandrednoj konferenciji rekao da četvrte utakmice "neće biti"

Saopštenje predsednika Budućnosti prenosimo u celosti: 

"Od sinoć je KK Budućnost VOLI na korak bliže ostvarenju velikog sna. U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svesni veličine dosadašnjeg uspeha. Pokazali smo ABA regiji i Evropi da je Podgorica i Crna Gora kadra da organizuje košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima. 

Hvala svim navijačima na podršci. Ponosni smo na to što na utakmici koja je proglašena događajem velikog rizika nije pao ni jedan upaljač na parket, što se nije desio ni jedan incident koji bi bacio senku na nezaboravnu atmosferu. Ovom prilikom se zahvaljujemo i pripadnicima bezbednosnih službi, posebno policiji, obezbeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza. 

Večeras se očekuje od KK Budućnost VOLI i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora može, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti. Siguran sam da smo dorasli izazovu, pokažimo to i večeras. Naša Budućnost nas je sve okupila i učinila ponosnim. Uspeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras", naveo je Bokan u saopštenju.

JOŠ SPORTA: 

Ferari ponovo fantastičan, Fetelu pol

Izbori u Ski savezu

Budućnost bez najiskusnijeg?

Sampaoli poslušao Mesija?