Zvezda će ići na treću pobedu i tim hoće da finalnu seriju okonča već u Zagrebu

Radonjić ne želi više mečeva, Zvezda posao mora završiti u Zagrebu!

> 14:55

Trener Crvene Zvezde, Dejan Radonjić, svestan je da će njegov tim u Zagrebu dočekati izuzetno motivisana ekipa Cedevite, ali nema bojazni ni za njega, ni za igrače. Zvezda će ići na treću pobedu i tim hoće da finalnu seriju okonča već u Zagrebu.

 

"Odmah nakon druge utakmice krenuli smo za Zagreb, da iskoristimo jedan dan da se pripremimo za treći duel. Cedevita će na svom parketu dati sve od sebe da nas savlada, pokazali su veliku želju, motivaciju i karakter i u drugom poluvremenu drugog meča u Beogradu, ali mi želimo da odgovorimo. Ova finalna serija se igra u takvom ritmu, da moramo da koristimo svaki trenutak, da osim za regeneraciju ekipe, izvršimo i neke korekcije" rekao je Radonjić za klupski sajt. 

 

Zvezdin ‘veteran’ Milko Bjelica je svestan da će Cedevita pokušati da pred svojom publikom pruži najveći otpor i spreči skor 3:0 u finalu. 

"Biće sigurno dodatno motivisani činjenicom da igraju pred svojim navijačima u svojoj hali. Posle dva dana i dve utakmice, imamo sada vremena da se osvežimo, pripremimo i uđemo spremni u ovaj treći meč", rekao je Bjelica.

Još sporta: 

Hrvat udario Mesija na kvarno! (FOTO, VIDEO)

Legenda Liverpula započinje menadžersku karijeru!

Barselona strepi! Strašni Juventus nije izgubio 3:0 još od Del Pjerovog vremena! 

Huntelar definitivno napušta Šalke, poznata i prva moguća destinacija!